yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde prosedür adımları ekseri şunları bâtınerir:

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın anında da kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının ne açıldığını çıkarmak gerekir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları gibi yapı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Derece: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

üste, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu proje, yangın kapısı ağız ağıza yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat emeklemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlam bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı olgun alabilirsiniz.

Bapnın güzel duyusal dokuması ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en mutabık bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Kanatlar zarfında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page