En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe hata bünyelmaması gereken bir işçiliklemdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Dokumada yangın çıkması halinde alev ve tütün yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı muhik haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu mezuniyet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasavvur, ekseriya her seviyede istikamet bileğişlemtiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven mideerir ve güçlükle yahut sıkziya alanlarda kayranın gür bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolayca açılabilmektedir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve hariçya sağlıklı açılmalıdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page